Om Voxblog Agency

Vi skaber gennemarbejdede og autentiske kampagner, som er i øjenhøjde og gennemskuelige hele vejen rundt.

Kontakt os

Det rette match

Influenter er et talerør mellem forbruger og virksomhed, og det vigtigste, og også sværeste, step for en vellykket kampagne, er at finde det helt rigtige match mellem virksomhed og influent.

Skaber størst værdi

Vi vægter den tætte, åbne og ærlige dialog med vores kunder meget højt og har altid vores influenter med i processen fra dag 1, så kampagnen bliver i deres ånd og dermed skaber størst værdi for kunden.

Interesse og troværdighed

Vi værner om kundens såvel som influentens interesse og troværdighed, så det content der bliver skabt på influentens egne kanaler rammer den helt rigtige målgruppe, men også at kunden kan få gavn af influentens content på deres egne medier og i advertorials.

Kundens ønske og målsætning

Vi tilbyder både korte og længerevarende samarbejder samt deciderede ambassadørsamarbejder, og vi leverer altid gennemarbejdet og dedikeret content som blogindlæg, Instagram-opslag og Stories, Facebook-opslag og videocontent alt efter kundens ønske og målsætning.

Nana - Founder Voxblog Agency

Founder

Nana Voxtrup

Nana Voxtrup, som er ejer og agent i Voxblog Agency har mange års erfaring i digital markedsføring og PR. Hun har selv siddet på den anden side af bordet og flittigt brugt influenter i kampagner, og har derfor en stor forståelse for processen hele vejen rundt. Nana sidder i øvrigt i bestyrelsen i Danske Bloggere i Dansk Journalistforbund, og har blandt andet været med til at udarbejde de nye etiske retningslinjer for influenter og bloggere.

Kontakt mig